Toneel

Online benefiettoneelstuk ‘Koffie verkeerd: oplossingsgericht werken’

Koffie verkeerd: oplossingsgericht werken
Op 3 juli 2020 om 20:00 wordt Particolarte’s online toneelstuk ‘Koffie verkeerd: oplossingsgericht werken’ gestreamd op Twitch. Dit komische stuk gaat over het nieuwe online werken ten tijde van corona. Toegang tot deze stream is in principe gratis en u hoeft hiervoor geen account aan te maken.
Via onderstaande link komt u op de Twitch-pagina van Particolarte waar u op 3 juli de stream kunt bekijken. Het is ook mogelijk om u van te voren aan te melden door een mailtje te sturen naar tgparticolarte@gmail.com. Wij sturen u dan op 3 juli een herinneringsmail met de link naar de Twitch-pagina van Particolarte, zodat u het toneelstuk niet mist!

Twitch-pagina Particolarte: https://www.twitch.tv/particolarte
Houd onze Facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/tgparticolarte/

Benefiet voor kleine theaters in Amsterdam
Dit toneelstuk willen wij opdragen aan de kleine theaters in Amsterdam die het moeilijk hebben in deze coronatijden. Wij willen u daarom om een kleine donatie vragen waarmee wij een organisatie bestaande uit een aantal kleine theaters en theatergroepen in Amsterdam tegemoet willen komen.
Onder deze organisatie vallen Theater De Cameleon, Het Amsterdams Theaterhuis, Het
Jeugdtheaterhuis Amsterdam en De Theaterkamer Cursussen. Deze instanties worden niet gesubsidieerd door de overheid en met de inkomsten die ze nu mislopen dreigen ze failliet te gaan.
Hun voortbestaan is daarom afhankelijk van donaties. Theater De Cameleon is een buurt-theater waar we oorspronkelijk onze voorstelling opgevoerd zouden hebben, maar dit kon helaas niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Met Het Amsterdams Theaterhuis hebben we eerder al samengewerkt; we hebben hier ons open podium (PROP) en onze lustrum toneelvoorstelling vorig jaar mogen organiseren. Voor Particolarte is het bestaan van dit soort theaters daarom van groot belang en het zou erg jammer zijn als deze theaters zouden verdwijnen.

Doneren
Via onderstaande link kunt u een donatie maken voor bovenstaande groep van kleine theaters in Amsterdam. Doneren is mogelijk tot en met 17 juli 2020.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=L7llIlV8MYFxU4Cx1JuS02SsAioz257o

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over waar uw geld naartoe zal gaan en hopelijk zien we u op 3 juli op Twitch voor de online voorstelling!