Weekenden

Introductie

Voor iedereen die erover nadenkt om lid te worden, voor mensen die net lid geworden zijn, en voor iedereen die al lid ís van Particolarte, wordt er twee keer per jaar een introductieweekend georganiseerd. Het weekend is niet verplicht, maar wél erg gezellig.

Op een mooie kampeerboerderij organiseren we verschillende kunstworkshops. De meeste workshops zijn alvast een voorproefje op de activiteiten die dat jaar worden georganiseerd door de verschillende commissies binnen Particolarte. In september wordt er afscheid genomen van het oude bestuur en het nieuwe bestuur wordt ingelijfd. ‘s Avonds wordt er heerlijk  gekookt en ook alle drank is bij het weekend inbegrepen. Voor ongeveer 40 euro krijg je een gezellig weekend met workshops, eten, drank, muziek en kampvuren en leer je tegelijkertijd half Particolarte alvast kennen. Er is geen ontgroening of verplicht kledingvoorschrift. Wel hebben we altijd een ander thema, dus je mag verkleed komen!  Kom jij ook of wil je meer informatie?  Mail ons dan.

Buitenland

Buitenlandweekend

Het maakt niet uit waar het is als het maar niet Nederland is. In mei steken we een weekend lang de grenzen over om de cultuur op te snuiven van vreemde steden. Berlijn, Marrakech, Boedapest en Lille zijn de afgelopen jaren bezocht. Waar zal dit jaar de vinger op de kaart landen?

Kerstreis

Ergens eind december pakken we onze koffers weer in om de kerstsferen ergens anders op te zoeken. Kerstmarkten, warme chocolademelk en misschien wel sneeuw zijn van de partij. Zo komen we de winter wel door!

Liftweekend

Tijdens dit weekend gaan we, je raadt het al, liften! En niet zomaar, we maken er een wedstrijd van. Dus pak gauw je lichtste bagage en combineer je beste thema-outfit met je meest vriendelijke lach, want degene die als eerste in de stad van bestemming aankomt wint. Na de enerverende heenreis blijven we de rest van het weekend plakken in die stad om nog een beetje na te feesten en te ontspannen.