Weekenden

Introductie

Septemberweekend

Het septemberweekend vindt traditiegetrouw plaats in oktober. Voor iedereen die erover nadenkt om lid te worden, voor mensen die net lid geworden zijn, en voor iedereen die al lid ís van Particolarte, wordt er een introductieweekend georganiseerd. Het weekend is niet verplicht, maar wél erg gezellig.
Op een mooie kampeerboerderij organiseren we verschillende kunstworkshops. De meeste workshops zijn alvast een voorproefje op de activiteiten die dat jaar worden georganiseerd door de verschillende commissies binnen Particolarte. Er wordt afscheid genomen van het oude bestuur en het nieuwe bestuur wordt ingelijfd. ‘s Avonds wordt er heerlijk  gekookt en ook alle drank is bij het weekend inbegrepen. Voor ongeveer 40 euro krijg je een gezellig weekend met workshops, eten, drank, muziek en kampvuren en leer je tegelijkertijd half Particolarte alvast kennen. Er is geen ontgroening of verplicht kledingvoorschrift. Wel hebben we altijd een ander thema, dus je mag verkleed komen!  Kom jij ook of wil je meer informatie? Mail ons dan.

Februariweekend

Klinkt net als het septemberweekend en dat is het ook. Dit keer voor de introductie van nieuwe leden uit de introductie periode van februari. Besturen hoeven niet meer te worden gewisseld, maar workshops, gezelligheid en een meeslepend thema zijn vaste onderdelen.

Buitenland

Buitenlandweekend

Het maakt niet uit waar het is als het maar niet Nederland is. In mei steken we een weekend lang de grenzen over om de cultuur op te snuiven van vreemde steden. Berlijn, Marrakech, Boedapest en Lille zijn de afgelopen jaren bezocht. Waar zal dit jaar de vinger op de kaart landen?