Bestuur

Het bestuur van Particolarte bestaat uit de voorzitter, secretaris, penningmeester en het algemeen bestuurslid. Ze regelen de dagelijkse bezigheden van Particolarte en houden de vereniging draaiende. Ook onderhouden zij de contacten met andere (studenten)verenigingen, zoals onze zusterverenigingen ViaKunst uit Utrecht en het Leidse A.S.V. Prometheus. Voor het jaar 2022/2023 constitueren ze zich onder de naam “Avant-Garde”. Hieronder lees je meer over dit bestuur en hun werkzaamheden:

Voorzitter Kenza van Vugt (zij/haar)
Dit jaar is de voorzitter Kenza van Vugt. Kenza houdt van lichtelijk absurde moderne kunst, Arabische muziek, en naai projecten beginnen en die dan niet afmaken. Ze heeft een bachelor in Internationale Bestuurskunde en is nu bezig aan een pre-master Economie. Ze is fysiek bijna altijd op Roeterseiland te vinden, maar in haar hoofd is ze meestal door een Frans kasteel aan het rondrennen in een jurk uit 1860.

Secretaris Merijn Meijer (die/hun)
Dit jaar vervult Merijn Meijer de rol van secretaris. Merijn doet veel met kunst in alle vormen, van zingen en het bespelen van instrumenten tot theater, dansen en schrijven. Merijn heeft in het verleden meerdere studies geprobeerd en besloot toen een ander pad in te slaan. Sinds dien werkt die als barista/bartender en houdt zich vooral bezig met het opzoeken van de dingen die hen geluk brengen en daar is kunst er zeker een van.

Penningmeester Just van Dreumel (hij/hem)
Dit jaar is de penningmeester Just van Dreumel. Just’s voorliefde voor interessant doen over muziek, films, games en fotografie maakte dat hij bij Particolarte terecht kwam. Als Just niet bezig is met het ‘s avonds laat plaatsen van ambitieuze biedingen op marktplaats-advertenties van vintage camera’s, gitaarpedalen of LP’s, maakt hij rare geluiden op zijn gitaar, zij het op zijn slaapkamer of in een band. Hiernaast is hij een fervent drager van coltruien en snorren.

Algemeen Bestuurslid Meike ten Hoorn (zij/die/hij)
Dit jaar is Meike ten Hoorn algemeen bestuurslid. Meike houdt ontzettend van op, om, onder, achter, boven, in of voor het podium verschijnen. Hij is lid van toneelvereniging ‘t Speeltoneel, en gaat om de week naar zangles. Op dit moment studeert ze communicatie aan de HU, maar heeft zich ook ingeschreven bij de theaterschool voor acteur en producent. Ook houdt die heel erg van dino’s, maar dat was vast wel duidelijk 😉