Alumni

Wat hebben Ernst van der Pasch, Lies Visschedijk en Nadja Hüpscher gemeen? Je raadt het al, Particolarte.

Bij Particolarte kun je kennis maken met verschillende kunst disciplines, je podiumvrees overwinnen, en  je kunt er medestanders vinden voor je creatieve dromen.

Bands als ZoritaAmarizi en The Stax Soul Survivors hebben een kern van Partico’s en de korte documentaires Farewell Facebook en Jett Rebel: Ready for Takeoff zijn van regisseurs die ooit lid waren. Onder oud-leden vindt je scenaristen, acteurs en dansers, maar ook mensen die bij banken werken, psychologen en gepromoveerde sterrenkundigen die besluiten om bij ASML te gaan werken.

Oud-ledenactiviteiten

Als vereniging willen we graag het contact onderhouden tussen de verschillende generaties en oude bekenden de mogelijkheden bieden elkaar weer eens te ontmoeten. Daarom organiseren we verschillende oud-ledenactiviteiten.
Naast een oudledenborrel is er elk jaar na het Cultureel Teveel Weekend een barbeque voor huidige leden én oud-leden. Bij voldoende animo wordt er ook een voetbalwedstrijd tussen oud en nieuw georganiseerd. En eens in de vijf jaar is er een Lustrum om te vieren dat Particolarte alweer 5 jaar ouder is.
Wil je als oud-lid deel uit blijven maken van de ‘community’ en ben je nog geen lid van de oudledenfacebookgroep? Stuur onze secretaris dan een verzoek.

Donateurs

Voor het organiseren van al haar culturele activiteiten heeft Particolarte de steun van donateurs nodig. Donateurs van Particolarte zijn vaak oud-leden of ouders. Er zijn enkele voordelen verbonden aan het donateurschap. U ontvangt tweemaal per jaar de donateursijskast op de deurmat, een speciale versie van het maandblad van Particolarte. Hierin staan de hoogtepunten van alles wat er in de voorgaande maanden in de IJskast is gepubliceerd. Tevens kunt u in april met ons mee-eten in onze sociëteit ‘de Krater’ en organiseren we een rondleiding door een Amsterdams museum verzorgd door een van onze leden. Neem contact op met de secretaris om donateur te worden.