Zakelijk

A.S.K.V. Particolarte heeft meerdere mogelijkheden voor sponsoring. Voor meer informatie over bijvoorbeeld onze prijzen kunt u ons altijd mailen (bestuur@particolarte.nl).

Sponsoring

Particolarte is een studenten vereniging met een culturele inslag  van ongeveer 75 leden met een verscheidenheid aan karakters, interesses en studies. Ook hebben wij veel contact met andere studenten door bijvoorbeeld de introductieperiode en activiteiten met andere verengingen. Particolarte onderhoudt contact met zusterverenigingen in Utrecht en Leiden en werkt geregeld samen met andere “kleine” Amsterdamse verenigingen.

Online

Onze vernieuwde website is opgezet als centraal punt voor de vereniging. Hier melden leden zich aan voor activiteiten en de foto’s ervan terug vinden in het leden gedeelte. Onder iedere pagina staat een sponsorbalk, waar uw advertentie tussen kan staan.

Ook bieden wij de mogelijkheid voor sponsorenpagina’s, waar er de mogelijkheid bestaat een hele pagina naar eigen inzicht te vullen. Dit kan met tekst, links, plaatjes, filmpjes etc. We kunnen ook een samenwerking aangaan waarbij wij bijvoorbeeld uw product, dienst, tentoonstelling of voorstellen gebruiken/bezoeken en dan bespreken zowel op de site als op andere manieren naar onze leden toe.

Iedere twee weken wordt de nieuwsbrief verstuurd naar alle leden, waarin het mogelijk is om een tekst of banner advertentie van uw bedrijf te zetten. Dit kan natuurlijk ook in een aparte e-mail.

Op Facebook zijn wij zeer actief, omdat daar alle activiteiten worden geplaatst. Hier is ook de mogelijkheid om een gesponsord bericht te plaatsen.

Papier

Het verenigingsblad van Particolarte, de Ijskast, verschijnt minimaal 6 keer per jaar en heeft momenteel een oplage van rond de 50 exemplaren. Dit blad wordt digitaal en op papier verspreid onder onze leden en donateurs. Hier kan uw bedrijf eenmalig of structureel een advertentie in laten plaatsen.
Jaarlijks stellen we ook een jaarboek samen, wat ook een uitgelaten kans is om uw bedrijf te promoten.

Promotiemateriaal

Twee keer per jaar, in februari en in september, verspreid Particolarte  honderden posters om nieuwe leden te werven. Deze posters hangen op plekken waar veel studenten komen, o.a. op alle universiteiten, hogescholen en studentenflats in Amsterdam. Rond dezelfde tijd delen we ook flyers uit op studentenfestivals, -beurzen en onderwijsinstellingen. Voor onze eigen voorstellingen worden ook posters verspreid. Hierop kunnen ook sponsors worden vermeld die de voorstelling steunen.

Samenwerking

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking onze studentenvereniging en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen kunt u contact opnemen met ons bestuur.  Samen kijken we dan naar een samenwerking die het beste bij uw bedrijf past.

Uiteraard valt met ons te overleggen over bovenstaande sponsoractiviteiten en staan wij open voor alle mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd bellen of mailen met ons bestuur via onderstaande contactgegevens:

A.S.K.V. Particolarte
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam

M: bestuur@particolarte.nl
KvK: 40536564